Voorgerechten

- Rundscarpaccio

Rundscarpaccio met Truffels

- Tonijncarpaccio

- Octopuscarpaccio

- Carpaccio Sint-Jakobsvruchten

- Vitello Tonnato

Parmaham en Meloen

- Scampi’s in Looksaus

- Gefrituurde Scampi’s

- Gefrituurde Calamari

Scampi’s Brusketta (geflambeerd,pikant)

- Salade van lauwe Scampi’s

- Salade Rucola,Tomaat, Parmesan

- Salade met Pancettaspek-Funghi

- Antipasto Brusketta(charcuterie)

- Mozzarella di Bufala

- Assortiment van Warme Voorgerechten (Min. 2 pers.)

- Gesauteerde mosselen en Vongole in Witte Wijn met Look

Carne

- Scaloppa Milanese

- Scaloppa Limone

- Scaloppa alla Griglia (met parmaham, witte wijn en salie)

- Scaloppa alla Parmiggiana (met mozzarella, ham en tomaat)

- Scaloppa al Gorgonzola

- Gevuld Kalfslapje (met provolonekaas en gedroogde tomaatjes)

- Ossobuco Milanese

- Rustieke Hamburger met Provolone Kaas, Pancetta en Pestomayonaise

- Entrecote alla Griglia

- Entrecote Gorgonzola

- Entrecote Pizzaiola (tomatensaus, kappertjes en olijven)

- Entrecote Pepe verde (met groene pepersaus)

- Entrecote ai Funghi (met champignonroomsaus)

- Entrecote gegrilde "Tagliata" (met rucola, tomaatjes en parmesan)

Pasta

- Gnocchi alla Sorrentina

- Spaghetti Aglio e Olio

- Spaghetti Carbonara

- Spaghetti Frutti di mare

- Spaghetti alle Vongole

- Cannelloni di Carne

Cannelloni Ricotta e Spinaci

- Tagliatelle Bolognese

- Tagliatelle al Salmone

- Tagliatelle met Scampi’s

- Tagliatelle Funghi

- Ravioli Ricotta e Spinaci

- Penne all’ Arrabbiata

- Penne all’Amatriciana

- Penne alla Puttanesca

- Lasagna

- Ravioli met Aubergines

- Ravioli met Scampi’s

- Gevulde Pasta met Boschampignons

- Risotto Frutti di Mare

- Spaghetti met Vongole en eekhoorntjesbrood

Pesce

- Gamberoni alla Griglia

- Gamberoni Brusketta

- Gamberoni all'Aglio

- Kort gegrilde Tonijn met Paprika, Kappertjes en Olijven

- Gebakken Gambas met Artisjokken

- Toscaans Vispannetje

- Gegrilde Zeebaarsfilets met Spinazie en Tomaatjes